Trainingen

Inspirerend en inhoudelijk, hierna kan jij weer verder.

Eerste maandag van de maand

Elke eerste maandag van de maand zit ik in Rotterdam. Bij een koffietentje. En ben ik beschikbaar om te kletsen, sparren, koffie te drinken, advies te geven of gewoon kennis te maken.  

Check LinkedIn voor de locatie van de maand.

Overzicht 

 

  1. De Anders Solliciteren 2-daagse
  2. LinkedIn en CV training 
  3. Voeren van netwerkgesprekken
  4. Opstellen van een goede brief
  5. Sollicitatietraining, maar wel Anders
  6. Onderhandelen


De trainingen zijn digitaal of in regio Rotterdam.

Schrijf je in door contact op te nemen. 

Anders Solliciteren 2-daagse

Deze training is gebaseerd op het boek 'Welke kleur heeft jouw parachute' van R. Bolles en wordt gegeven door Lena den Otter en Annemieke van der Poel.  

Wat kan je verwachten? Goede vraag!

Dag 1 gaat met name over jou, waarbij je inzicht in jezelf krijgt en je op verschillende maar vooral andere manieren naar jezelf en je werkervaring gaat kijken. Het resultaat van dag 1 is dat je inzicht hebt in je interesses, kwaliteiten, skills, waarden etc. Je weet in welke richting je verder wilt gaan.


Dag 2 gaat echt over hoe je dit bereikt met een stukje durf, doorzettingsvermogen en doelgerichtheid. Welke andere manieren van solliciteren zijn er behalve reageren op vacatures? Verder kan je ook oefenen met een sollicitatiegesprek als je dat fijn vindt en wordt er ook stilgestaan bij de onderhandeling van een contract.

Schrijf je in door een mail te sturen  naar Lena@anderssolliciteren.nl.

Reviews Anders Solliciteren 2-daagse

CvP

Leuk! Mooi om te horen wat in anderen opkomt als je vertelt waar je je op wilt focussen. Dank voor het organiseren.

BL

Het waarom kwam duidelijk naar voren. Het helpt om een shift te maken van nou echt belangrijk is. Hou de humor erin!

CB

Ik kan heel veel van de antwoorden van de andere deelnemers leren. Goede timing, behulpzame vragen waardoor je specifieker wordt en een hele leuke groep van 'mede-sollicitanten'.

MK

Met humor, veelzijdige feedback, leverde bij iedereen wat op, maar ik had meer willen oefenen met het informatieve gesprek. De 2-daagse heeft mij echt geholpen om mijn verhaal over gaten in mijn cv goed te krijgen en mijn cv te verbeteren.

CG

Respectvol naar iedereen, voldoende afwisseling tussen de opdrachten en helpt je visie scherp te krijgen. Had het fijn gevonden iets meer suggesties te krijgen. Gave loactie! Dank!!!

JvdB

Heldere verwachtingen, fijne lunchwandeling en fijn om van andere 'buitenstaanders' dingen te horen waar je zelf niet bij stilstaat. Fijne informatie over de onderhandeling.

Agenda 2023

  • CV en LinkedIn training - Elke 1e dinsdag van de maand 14.00 - 15.30, kosten € 200,-.


  • Sollicitatietraining - Woe 29 maart van 13.00; 16.00, donderdag 1 juni van 09.00 - 12.00, kosten € 250,-.


  • Training Onderhandelen - Donderdag 30 maart 13.00 - 15.00; donderdag 25 mei 13.00 - 15.00; dinsdag 12 september 13.00 - 15.00, kosten € 225,-.


  • Andere trainingen en data op aanvraag.


Inschrijven? Stuur een mail naar Lena@anderssolliciteren.nl.