Workshops

Voor Werkzoekenden en Werkgevers worden verschillende workshops gegeven.

Overzicht 

  1. De Anders Solliciteren 2-daagse, zie hieronder
  2. Optimaal inzetten van LinkedIn 
  3. Voeren van netwerkgesprekken
  4. Pitchen 
  5. Opstellen van een goede brief en cv
  6. Onderhandelen


Schrijf je in door contact op te nemen. 


Anders Solliciteren 2-daagse

Deze training is gebaseerd op het boek 'Welke kleur heeft jouw parachute' van R. Bolles en wordt gegeven door Lena den Otter en Annemieke van der Poel.  

Wat kan je verwachten? Goede vraag!

Dag 1 gaat met name over jou, waarbij je inzicht in jezelf krijgt en je op verschillende maar vooral andere manieren naar jezelf en je werkervaring gaat kijken. Het resultaat van dag 1 is dat je inzicht hebt in je interesses, kwaliteiten, skills, waarden etc. Je weet in welke richting je verder wilt gaan.


Dag 2 gaat echt over hoe je dit bereikt met een stukje durf, doorzettingsvermogen en doelgerichtheid. Welke andere manieren van solliciteren zijn er behalve reageren op vacatures? Verder kan je ook oefenen met een sollicitatiegesprek als je dat fijn vindt en wordt er ook stilgestaan bij de onderhandeling van een contract.

Ge├»nteresseerd of meer weten? Je kunt altijd contact opnemen! 

Reviews Anders Solliciteren 2-daagse

CvP

Leuk! Mooi om te horen wat in anderen opkomt als je vertelt waar je je op wilt focussen. Dank voor het organiseren.

BL

Het waarom kwam duidelijk naar voren. Het helpt om een shift te maken van nou echt belangrijk is. Hou de humor erin!

CB

Ik kan heel veel van de antwoorden van de andere deelnemers leren. Goede timing, behulpzame vragen waardoor je specifieker wordt en een hele leuke groep van 'mede-sollicitanten'.

MK

Met humor, veelzijdige feedback, leverde bij iedereen wat op, maar ik had meer willen oefenen met het informatieve gesprek. De 2-daagse heeft mij echt geholpen om mijn verhaal over gaten in mijn cv goed te krijgen en mijn cv te verbeteren.

CG

Respectvol naar iedereen, voldoende afwisseling tussen de opdrachten en helpt je visie scherp te krijgen. Had het fijn gevonden iets meer suggesties te krijgen. Gave loactie! Dank!!!

JvdB

Heldere verwachtingen, fijne lunchwandeling en fijn om van andere 'buitenstaanders' dingen te horen waar je zelf niet bij stilstaat. Fijne informatie over de onderhandeling.