Werkenden

Je heb werk, fijn! Maar toch is er iets... 

Versterken

Je bent goed bezig. Alles gaat zijn gangetje. Je zit lekker in je vel. Waarom zou je dan een loopbaancoach nodig hebben?

Om dit allemaal te versterken en te behouden.  

Om van een 7,5 naar een 9,5 te gaan. Met 1 gesprek per jaar, blijf je op koers. Je weet precies waar je wilt knallen en zit gegarandeerd nog beter in je vel.

Niet naar je zin? 

Dat is heel vervelend! Wellicht heb je zelfs fysieke klachten. Je zult het gevoel hebben dat je weg wilt, liever eerder dan later. Van baan veranderen, dan zal alles opgelost zijn. Maar is alles dan opgelost?

Samen kunnen we onderzoeken wat je nodig hebt, in je huidige situatie en in jouw toekomstige. Zodat je direct al verlichting zult voelen! En dat je weet waar je naar op zoek kunt in jouw volgende baan of werkgever.

Gevangen in je baan?

Wil jij weg uit je baan, maar lukt het je niet? Word je niet gehoord door jouw manager? Ga je nooit meer ergens anders zulke voorwaarden krijgen als nu?

Volgens Merel Feenstra-Verschure is één op de vijf medewerkers die ontevreden is over de baan, niet in staat om op eigen kracht te vertrekken.  Het zorgt op lange termijn voor stress en energie-uitputting met mogelijk burn-out tot gevolg.

Met Anders Solliciteren krijg je de kracht om verder te gaan. 

Stappen

Intake - We beginnen altijd met een kosteloze intake om te kijken of er een klik is (persoon en behoefte).


Aanpak - Wanneer jouw vraag helder is, bepalen we samen de aanpak en maken we een inschatting van het aantal gesprekken. Het is een volledig op maat gemaakt traject dat aangepast wordt aan jouw behoefte.

Contactmomenten - Elke x weken hebben we contact. Dit kan face to face , digitaal of telefonisch, wat past bij hoe ver je bent gekomen met het huiswerk of de afspraken die we hebben gemaakt. Eh, ja, je krijgt dus huiswerk :).

Regie - Het doel is tweeledig. Aan de ene kant jou verder te helpen bij jouw onderwerp. Aan de andere kant om de regie bij jou te leggen, zodat je zo snel mogelijk weer zelf verder kan.

Resultaat - Dat je precies weet wat je kunt doen om jouw huidige en toekomstige situatie naar jouw hand te zetten. 

Je kunt altijd bellen, appen of mailen voor een vrijblijvend gesprek of een kopje koffie.