Heb je mensen in dienst?

Anders solliciteren helpt ook bedrijven solliciteren.


Instroom en Recruitment

Heb je vacatures? Dan is de kans groot dat ze in deze markt lastig in te vullen zijn.

Recruiters hebben het druk. Komen niet aan alle kandidaten toe. Geautomatiseerde berichten. Afwijzingen omdat een kandidaat niet aan ALLE vinkjes voldoet. Met een ´recruitment waste´ als gevolg.
Genoeg verhalen ook van kandidaten die nooit meer een reactie krijgen op hun sollicitatie. De zogehete 'recruitment blackhole'.

Zonde!

Vanuit Anders Solliciteren gaan we kandidaat gericht te werk. Elke kandidaat die reageert kan namelijk meer rollen vervullen dan alleen van de vacature waar hij/zij op reageert. Maximaal gebruik van de sollicitanten met een candidate pipeline als resultaat. 


Ik help bedrijven solliciteren. 

Doorstroom en Behoud 

Juiste mensen binnen, top, nu nog de juiste mensen behouden. Met o.a. PoP's, amplitie en een loopbaan APK, zorg ik dat ze nooit meer weg willen. En als ze wat anders willen? Laten we dan eerst kijk wat er binnen jouw organisatie mogelijk is.

Van managers en teamleiders wordt verwacht dat zij de begeleiding van hun mensen op zich nemen. Naast natuurlijk hun andere taken en verantwoordelijkheden. Best veel...
Ik zorg dat zij alle handvatten hebben om 'het juiste gesprek' te kunnen voeren. 


Om mensen te houden, moet je van ze houden. Ik hou met je mee.

Uitstroom en Outplacement

Er kunnen altijd momenten zijn waarop we afscheid van elkaar moeten nemen. Bijvoorbeeld in gevallen van reorganisatie of VSO. Anders Solliciteren neemt de begeleiding naar een volgende baan op zich, waarbij zelf mogelijkheden zijn om baangarantie af te spreken. 

Ik help kandidaten solliciteren.

Andersom Recruitment 

Sluit je aan bij het netwerk van Anders Solliciteren en krijg regelmatig interessante kandidaten voorgesteld.  

Onderzoek

Anders Solliciteren is altijd geïnteresseerd in de visie van de werkgever rondom recruitment, ontwikkeling van mensen en doorstroom. Om deze reden is er een onderzoek gestart. Bent u geïnteresseerd in deelname en/of de resultaten, dan kunt u contact opnemen.