Op zoek naar je droombaan?

Ik help jou succesvol solliciteren.

Inzicht

Weet je nog niet wat je wilt of wil je weten wat bij jou past? 

Dan is het goed om te starten met inzicht verkrijgen in wie je bent, je kwaliteiten, uitdagingen, interesses, waarden en eisen die je stelt aan je werk en werkomgeving. 


Bij Anders Solliciteren heb je met maximaal 5 gesprekken van 1 uur helder wat bij jou past. Ook krijg je handvaten over hoe je zelf verder kunt. Uiteraard wel met voorbereiding van jouw kant. Pas op, huiswerk alarm. 

Op deze manier onderzoeken we samen waar jij blij van wordt.

Aan de slag 

Als je weet wat je wilt, top. Maar hoe doe je dit dan? 

Anders Solliciteren zorgt dat jouw aanpak aangescherpt wordt en past bij de huidige tijd. Ook krijg je tips bij het opstellen van:

  • Een goede brief
  • Een strak cv
  • Een toekomstgericht LinkedIn profiel
  • De beste voorbereiding op het (digitale) sollicitatiegesprek
  • Het voeren van de onderhandelingen


In 2 tot 3 gesprekken van 1 uur ben jij helemaal klaar om aan de slag te gaan.

Ik help jou succesvol solliciteren!

AS methode

Wist je dat werkgevers op een andere manier zoeken dan werkzoekenden? Met de AS methode sluiten we hierop aan, met jouw ideale baan in het visier. 

Hoe pakken we het aan:


  • Met doelgerichtheid, durf en doorzettingsvermogen
  • Onderzoeken in plaats van reageren op vacatures
  • Regie bij jezelf houdend


In 3 gesprekken van 1 uur krijg je achtergrond informatie, passen we de aanpak aan wat bij jou past en is er ruimte om te oefenen.

Ik help jou succesvol solliciteren!

Andersom Recruitment

Jouw netwerk inzetten is een must, maar je kunt ook gebruik maken van het Anders Solliciteren netwerk. Hierbij ga ik actief voor jou op zoek  naar werkgevers die bij jou passen. 

Het doel is om jou aan tafel te krijgen  met als resultaat die ideale baan.

Ik help jou succesvol solliciteren!

Werkwijze 


Intake - We beginnen altijd met een kosteloze intake om te kijken of er een klik is (op persoon en behoefte).

Aanpak - Wanneer jouw vraag helder is, bepalen we samen de aanpak en maken we een inschatting van het aantal gesprekken. Het is een volledig op maat gemaakt traject dat aangepast wordt aan jouw behoefte.

Contactmomenten - Elke x weken hebben we contact. Dit kan face to face , digitaal of telefonisch, wat past bij hoe ver je bent gekomen met het huiswerk of de afspraken die we hebben gemaakt. Eh, ja, je krijgt dus huiswerk :).

Regie - Het doel is tweeledig. Aan de ene kant jou verder te helpen bij het vinden van je ideale volgende stap. Aan de andere kant om de regie bij jou te leggen, zodat je het een volgende keer zelf kan.

Resultaat - Zelfvertrouwen en natuurlijk je ideale baan. Je zult sowieso voldoende handvaten krijgen, waarna je zelf verder kunt. In andere gevallen spreken we zelfs een baangarantie af.